Deskundigheid, uitstekende service en kwaliteit staan al meer dan 30 jaar centraal binnen ons bedrijf.  

Bij De Tuinmachine Specialist vinden we het erg belangrijk om kwalitatief goede machines en producten te verkopen, daarom verkopen wij alleen maar producten van gerenommeerde merken en zijn wij officieel dealer van alle producten die u in onze webshop en showroom kunt vinden.
Alle producten en machines worden geleverd met volledige fabrieksgarantie.
Standaard heeft u een fabrieksgarantie van 1 jaar. Op diverse producten en machines is zelfs een garantieperiode van 2 of 3 jaar van toepassing.

Naast de ruime keuze uit ons brede assortiment aan  tuinmachines en gereedschap in onze webshop en showroom bieden wij u ook graag de juiste service na uw aankoop om u optimaal van dienst te kunnen zijn.  Wij beschikken over een eigen werkplaats met groot magazijn. Hierdoor kunnen wij u de extra service bieden waar u naar opzoek bent als het gaat om de aanschaf van een tuinmachine.

Garantie
Indien u problemen ondervind met uw gekochte product of machine binnen de garantieperiode willen wij u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice via 0492-661211 of per email info@detuinmachinespecialist.nl. Wij verstrekken u dan alle informatie over de garantieprocedure en de afhandeling daarvan.

Onderhoud/reparatie
Ons team van deskundige monteurs staat graag voor u klaar als het gaat om de reparatie van uw machine of jaarlijkse onderhoudsbeurt. U kunt met elk gerenommeerd A merk tuinmachine bij ons terecht ook indien u deze niet bij ons heeft gekocht. Voor meer informatie neem contact op met ons per telefoon 0492-661211 of per email info@detuinmachinespecialist.nl.