Deskundigheid, uitstekende service en kwaliteit staan al meer dan 30 jaar centraal binnen ons bedrijf.  

De Tuinmachine Specialist is een onderdeel van Swinkels Mechanisatie Mierlo een bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat en inmiddels is uitgegroeid tot familiebedrijf. Door onze jarenlange ervaring, passie voor de tuinmachinebranche, landbouwmechanisatie en techniek bieden wij u een unieke service welke schaars is in deze tijd. Wij vinden het erg belangrijk om kwalitatief goede machines en producten te verkopen, daarom verkopen wij alleen maar producten van gerenommeerde merken en zijn wij officieel dealer van alle producten die u in onze webshop en showroom kunt vinden.

Naast de ruime keuze uit ons brede assortiment aan tuinmachines en gereedschappen in zowel onze webshop als showroom bieden wij u ook graag de juiste service na uw aankoop om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij beschikken binnen ons bedrijf over werkplaatsen met groot magazijn waar wij reparaties aan tuinmachines en landbouwmachines uitvoeren. Hierdoor kunnen wij u de extra service bieden waar u naar opzoek bent als het gaat om de aanschaf en service voor een tuinmachine.

Ons team van deskundig personeel en monteurs staan graag voor u klaar als het gaat om uitgebreid advies, de reparatie van uw machine of jaarlijkse onderhoudsbeurt. Voor reparatie kunt u met elk merk tuinmachine bij ons terecht ook indien u deze niet bij ons gekocht heeft.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met ons per telefoon, 0492-661211 of per email via info@swinkelsmierlo.nl